14 iunie 2023 | București

e-commerce | fulfillment | omnichannel | delivery | CX e-grocery | smart city LogInCity

Eveniment de logistică pentru e-commerce

Dezvoltarea comerțului online redefinește nu doar paradigma în retail, ci și peisajul urban. LogInCity este prima conferință din România dedicată logisticii urbane și pentru e-commerce ce reunește toți actorii relevanți din ecosistemul logistic pentru e-commerce alături de experți în mobilitate urbană cu scopul de a identifica soluții pentru mișcarea eficientă a bunurilor și oamenilor în mediile urbane.

De ce LogInCity?

Odată cu creșterea exponențială a comerțului online, activitățile de livrare last-mile s-au transformat dramatic și, odată cu acestea, peisajul urban.

Apariția de noi jucători pe piața de online, tranziția de la brick-and-mortar la omnichannel, accelerarea unor noi modele de distribuție precum cel direct-to-consumer, schimbarea comportamentelor de consum, dar și apariția unor noi tipologii de cumpărători online pun presiune asupra ecosistemului logistic al magazinelor online.

Înțelegerea modului în care noile modele de retail influențează mediul urban și modul în care planificarea urbană trebuie să țină seama de nevoile logistice ale acestora reprezintă calea către un viitor mai sustenabil.

Speakeri

Mihai Diaconescu

Director
Logicor Romania

Bogdana Poenaru

Manager Vânzări Online
pfarma.ro

Paul Copil

Fondator & CEO
QeOPS

Tudor Iacob

Co-founder & CEO
Unison

Peter Menky

Chief Commercial Officer
DODO Group
Detalii

Catalin Maftei

CEO
Posta Panduri
Detalii

Claudia Stirbei

Owner
Mama Boutique

Sergiu Bolocan

Development Manager
Foton

Bogdan Macovei

CEO&Founder
Sneaker Industry

Delia Dinu

Chief Operations Officer
Sezamo

Ioana Pantelimon

Fondator
Froopt.ro

Laurentiu Miron

General Manager
PentruAnimale.ro

Ionut Pricop

Chief Operation Officer
Bringo

Adriana Manu

Marketing Manager
FAN Courier Express

Sebastian Boteanu

Operation Manager
Glovo Romania
Detalii

Catalin Ivana

Solutions Manager&Coach
Total Technologies
Detalii

Smărăndița Irina

Manager Strategy Management
Posta Română

Christian Macedonschi

Presedinte
Asociatia Smart City Brasov

Reinhold Stadler

Expert Mobilitate Urbană
CIVITTA

Audienta

Faci parte din cei care transforma logistica urbana?

De la click și până la livrarea la ușă, logistica pentru e-commerce nu este doar fascinantă, ci esențială pentru succesul unui magazin online.

Află care sunt ultimele tendințe în e-fulfillment și livrări last-mile, dar și cum poți utiliza datele logistice pentru a-ți simplifica operațiunile, a reduce costurile și a te adapta la noile comportamente de consum.

Ce oportunități aduce dezvoltarea segmentului de e-grocery pentru producătorii locali și ce înseamnă un model de business direct-to-consumer?

Cum planificăm străzile orașului pentru o circulație mai eficientă a oamenilor și mărfurilor? Cum pot deveni livrările mai inteligente și mai sustenabile? Care sunt cele mai noi tehnologii și inovații în domeniul mobilității?

LogInCity aduce pe scenă experți în mobilitate urbană, city manageri, furnizori de tehnologie, reprezentanți ai autorităților și asociațiilor non-guvernamentale pentru a dezbate probleme actuale ce ne influențează viitorul.

Partener principal

Parteneri

Parteneri strategici

Locatie

Hotel Crowne Plaza, București

Contact

Email

office@intermodal-logistics.ro

Telefon

+40 0726 172 417